Geboorte

Hi,

Ik ben Anne en ik ben erkend geboortefotograaf in Doetinchem en omstreken. Al jaren fotografeer ik met enorm veel liefde en toewijding geboortes in de Achterhoek. De plek waar ik samen met mijn man en ons dynamische jonge gezin woon. 


Met mijn achtergrond in de zorg hoop ik hier in de Achterhoek als geboortefotograaf van meerwaarde te zijn. Ik zie mezelf namelijk niet enkel als ‘die Achterhoekse geboortefotograaf’, maar ook als een persoon die een toegevoegde waarde heeft tijdens je bevalling. Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan binnen de geboortefotoreportages die ik heb mogen maken en natuurlijk tijdens mijn eigen bevallingen. Ik wil jou als vrouw helpen om in je kracht te staan, om juist tijdens je bevalling de regie te pakken. 


Met mijn jarenlange ervaring en de bijbehorende kennis rondom geboortes hoop ik je als persoon te kunnen ondersteunen tijdens je bevalling. De foto’s die ik maak zijn de herinneringen aan een van de mooiste, meest pure momenten uit je leven. Ze brengen je terug en laten je zien hoeveel schoonheid en kracht er zit in de rauwheid van een bevalling. Ik wil de kracht van de vrouw naar voren laten komen in mijn geboortereportages. 


Als geboortefotograaf kom ik dichtbij, ik zie mezelf als onderdeel van het geheel, ik hoor erbij. Die band en persoonlijke aanpak vind ik belangrijk, want die verbondenheid is nodig om in het moment dichtbij te kunnen komen.


"Elke geboorte is uniek, het is jullie verhaal"


Een verhaal waar ontzettend veel liefde en emoties in zit, een verhaal wat puur is.

De geboorte van jullie kindje is één van de mooiste, bijzondere en intenste momenten in jullie leven.

De kracht, emotie en liefde wat daar bij komt kijken beleef je grotendeels in je bubbel waardoor veel details langs je heen gaan.


Het is mijn passie om jullie verhaal zo puur en krachtig mogelijk vast te leggen, het moment te bevriezen en het mooie te laten zien van iets wat ook heel rauw kan zijn.

Met mijn foto's wil ik jullie verhaal vastleggen van begin tot eind, om jullie weer even naar het moment te brengen en het verhaal compleet te maken.

Maar vooral om jullie een herinnering voor het leven te geven.


Tijdens een geboorte leg ik alles zo puur mogelijk vast, gewoon zoals het is. Ik hou van rauwe, pure en liefdevolle details.


Hoe werkt geboorte fotografie?


Als je interesse hebt in een geboorte reportage kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, persoonlijk of online. Hierin vertel ik wat over mijzelf, mijn manier van werken en beantwoord ik natuurlijk al jullie vragen. Maar het belangrijkste vindt ik dat er een klik is van beide kanten, het is namelijk zo'n intiem moment dus mijn aanwezigheid moet wel goed voelen. Na het kennismakingsgesprek beslissen jullie of ik de geboorte van jullie kindje vast mag leggen.

Wanneer jullie definitief voor mij als jullie geboortefotograaf kiezen sta ik vanaf 38 weken 24/7 voor jullie on call. In deze weken zorg ik dat ik niet ver van huis ben,

ik een back-up heb voor mij kinderen, drink ik geen alcohol en heb ik mijn camera altijd bij me.


Ik vind het belangrijk om nauw contact te hebben zodat ik weet hoe het met jullie gaat, daarom maak ik vanaf 34 weken een groepsapp aan samen met je partner waarin alle updates gedeeld kunnen worden.

Ik ben er voor jullie als fotograaf maar ik ben er ook wanneer je mij nodig hebt; voor, tijdens en na de bevalling.

Wanneer het zover is bellen jullie mij, ik ben aanwezig vanaf het moment dat jij dat graag wil.

Ik blijf aanwezig tot 2-3 uur na de bevalling om zo ook alle eerste momenten vast te leggen en eventuele ontmoetingen met broertjes en/of zusjes of andere familie leden.


Wanneer ik thuis ben laad ik alle foto's in en maak ik een selectie. Binnen 24 uur ontvangen jullie dan ook van mij een voorproefje met 5 foto's via de app.

Daarna besteed ik veel tijd en liefde in het editten van jullie reportage en deze ontvangen jullie binnen 4 weken via wetransfer.


Als geboortefotograaf is mijn werkgebied de Achterhoek, maar ook Overijssel, gedeelte van Noord-Brabant en Utrecht of andere locaties in overleg.

Wil je weten of ik ook bij jou geboorte aanwezig kan zijn, vraag dan gerust naar de mogelijkheden!inclusief


  • vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • vanaf week 38 24/7 beschikbaar
  • aanwezig vanaf het moment dat jij dat graag wilt tot +/- 2 uur na de bevalling
  • binnen 48 uur een preview van 5 -10 foto's
  • alle door mij geselecteerde en bewerkte foto's in hoge resolutie ( minimaal 150 )
  • mini album 20x20 cm ( 6 spreads/12pagina's)
  • regelmatig app contact voor en na de bevalling


prijs vanaf €1795,-


*boek je een zwangerschap en/of newbornshoot er bij, ontvang je een leuke korting op het totaal pakket.
de eerste 20km vanaf 7054AP zit bij de prijs inbegrepen daarna 0,35 cent / km

Anne heeft de geboorte van onze dochters vastgelegd en we zijn zo ontzettend blij met de beelden! Het is toch wat spannend en onwennig om iemand toe te laten bij zoiets intiems en bijzonders als de geboorte van je kind. Maar Anne vraagt actief naar wat je van haar verwacht, wat je prettig vindt (of niet) en 'blend in' met de omgeving. Door onverwachte omstandigheden moest ik de eerste uren van onze kindjes missen en zo dankbaar dat zij deze heeft vastgelegd.


-Esther & Cynthia -

het was erg fijn om Anne als fotograaf te hebben. Anne was de gehele tijd tijdens mijn bevalling aanwezig, maar toch ook niet. Ik heb haar geen een moment gezien, terwijl ze de mooiste foto's heeft gemaakt. Dan ben je echt goed in je vak, dus een groot compliment. Ze heeft ook mij en mijn zoontje in de eerste week vastgelegd. Puur en natuurlijk, precies zoals het is. Echt een aanrader!


-Merlin -

Anne heeft de geboorte van onze dochter vastgelegd. Prachtige beelden van zo'n bijzonder moment, een van de meest waardevolle en fijnst keuze die wij hebben gemaakt om Anne hierbij aanwezig te hebben. Ze is een rustige, lieve vrouw en weet precies hoe het bevallingsverhaal op beeld het beste tot zijn recht komt. Ook na de bevalling blijft Anne oprecht geïnteresseerd.


-Nelleke-