zwangerschap

Nieuw leven

zwanger zijn is zo´n bijzondere periode in je leven. Een nieuw leven 9 maanden lang bij je mogen dragen is niet vanzelfsprekend dus daarom extra bijzonder om dit vast te laten leggen.


Mijn doel is om je even stil te laten staan bij het mooie wondertje in je buik, te laten zien en voelen hoe mooi en krachtig je bent! Als moeder van 3 kinderen weet ik hoe onzeker je soms kan voelen door alle veranderingen van je lichaam.

Ik stel je op je gemak en ik begeleid je met de juiste houdingen en bewegingen zodat we samen het mooiste resultaat kunnen creëren en jij trots terug kan kijken.Meer informatie

Ik raad je aan om op tijd een zwangerschapsshoot te boeken, mijn agenda zit vaak al 1 tot 2 maanden van te voren volgeboekt. Maar stuur me altijd een berichtje wanneer je toch last minute besluit een zwangerschapsshoot te willen.


Meestal plan ik de shoot tussen de 30-36 weken en bij een meerling 28-32 weken.


De shoot kan buiten in de natuur plaats vinden maar ook bij jou thuis.

Ik heb verschillende jurken waar je gebruik van mag maken maar je mag natuurlijk ook voor eigen kleding kiezen of voor alleen lingerie.

zolang jij, je er prettig bij voelt.


Je kan er voor kiezen om alleen op de foto te gaan maar samen met je partner en/of andere kind(eren) mag natuurlijk ook.

Wanneer je er voor kiest om met het hele gezin op de foto te gaan word het berekend als een gezinsshoot omdat ik dan langer de tijd neem.

Tarieven

zwangerschapshoot

- +/- 1 uur fotografie
- 15 foto's zelf te selecteren in een persoonlijk online galerij
- Gratis gebruik van de klanten garderobe
- prijs geld voor 1-2 personen, extra personen meerprijs van €24,-
- verrassings harmonicaboekje

*excl. eventuele reiskosten


€275,-

Boek je een zwangerschap en newbornshoot dan ontvang je €25,- korting op de newbornshoot