Geboorte

Geboortefotografie


De geboorte van jullie kindje is één van de mooiste en bijzondere momenten in jullie leven. De kracht, emotie en liefde wat daar bij komt kijken beleef je allemaal in je bubbel en ben je na die tijd waarschijnlijk weer grotendeels vergeten. Bevallen is heftig, maar het is ook zo ontzettend mooi.

Foto's kunnen je helpen om je weer naar dit moment te brengen, lekker in je eigen tempo. Het maakt het geboorte verhaal van je kindje nog completer en het geeft een herinnering voor het leven.

Iedere bevalling is uniek, zelf heb ik het drie keer mogen mee maken en alle drie de keren heel anders maar even bijzonder.

Ik als geboortefotograaf help jullie daarom graag om deze momenten voor jullie te vereeuwigen en jullie geboorte verhaal te vertellen.


Tijdens een geboorte leg ik alles zo puur mogelijk vast, gewoon zoals het is. Ik hou van rauwe, pure en liefdevolle details.


Hoe werkt geboorte fotografie?


Als je interesse hebt in een geboorte reportage kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, persoonlijk of online. Hierin vertel ik wat over mijzelf, mijn manier van werken en beantwoord ik natuurlijk al jullie vragen. Maar het belangrijkste vindt ik dat er een klik is van beide kanten, het is namelijk zo'n intiem moment dus mijn aanwezigheid moet wel goed voelen. Na het kennismakingsgesprek beslissen jullie of ik de geboorte van jullie kindje vast mag leggen.

Wanneer jullie definitief voor mij als jullie geboortefotograaf kiezen sta ik vanaf 38 weken 24/7 voor jullie on call. In deze weken zorg ik dat ik niet ver van huis ben,

ik een back-up heb voor mij kinderen, drink ik geen alcohol en heb ik mijn camera altijd bij me.


Ik vindt het belangrijk om nauw contact te hebben zodat ik weet hoe het met jullie gaat.

Ik ben er voor jullie als fotograaf maar ik ben er ook wanneer je mij nodig hebt; voor, tijdens en na de bevalling.

Wanneer het zover is bellen jullie mij. Ik ben aanwezig vanaf het moment dat jij dat graag wil.

Ik blijf aanwezig tot 2-3 uur na de bevalling om zo ook alle eerste momenten vast te leggen en eventuele ontmoetingen met broertjes en/of zusjes of andere familie leden.


Wanneer ik thuis ben laad ik alle foto's in en maak ik een selectie. Binnen 24 uur ontvangen jullie dan ook van mij een voorproefje met 5 foto's via de app.

Daarna besteed ik veel tijd en liefde in het editten van jullie reportage en deze ontvangen jullie binnen 4 weken via wetransfer.inclusief


  • vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • vanaf week 38 24/7 beschikbaar
  • aanwezig vanaf het moment dat jij dat graag wilt tot +/- 2 uur na de bevalling
  • binnen 48 uur een preview van 5 -10 foto's
  • alle door mij geselecteerde en bewerkte foto's in hoge resolutie ( minimaal 150 )
  • mini album 20x20 cm ( 20 pagina's)


prijs vanaf €1495,-


*boek je een zwangerschap en/of newbornshoot er bij, ontvang je een leuke korting op het totaal pakket.
de eerste 20km vanaf 7054AP zit bij de prijs inbegrepen daarna 0,35 cent / km

Lieve woorden

Lieve woorden

“Anne heeft de geboorte van onze dochters vastgelegd en we zijn zo ontzettend blij met de beelden! Het is toch wat spannend en onwennig om iemand toe te laten bij zoiets intiems en bijzonders als de geboorte van je kind. Maar Anne vraagt actief naar wat je van haar verwacht, wat je prettig vindt (of niet) en 'blend in' met de omgeving. Door onverwachte omstandigheden moest ik de eerste uren van onze kindjes missen en zo dankbaar dat zij deze heeft vastgelegd.”