Geboorte

Hi,

Ik ben Anne en ik ben erkend geboortefotograaf uit de Achterhoek en omstreken. Al jaren fotografeer ik met enorm veel liefde en toewijding geboortes in de Achterhoek maar ook daar buiten.


Met mijn achtergrond in de zorg hoop ik hier in de Achterhoek als geboortefotograaf van meerwaarde te zijn. Ik zie mezelf namelijk niet enkel als ‘die Achterhoekse geboortefotograaf’, maar ook als een persoon die een toegevoegde waarde heeft tijdens je bevalling. Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan binnen de geboortefotoreportages die ik heb mogen maken en natuurlijk tijdens mijn eigen bevallingen. Ik wil jou als vrouw helpen om in je kracht te staan, om juist tijdens je bevalling de regie te pakken. 


Met mijn jarenlange ervaring en de bijbehorende kennis rondom geboortes hoop ik je als persoon te kunnen ondersteunen tijdens je bevalling. De foto’s die ik maak zijn de herinneringen aan een van de mooiste, meest pure momenten uit je leven. Ze brengen je terug en laten je zien hoeveel schoonheid en kracht er zit in de rauwheid van een bevalling. Ik wil de kracht van de vrouw naar voren laten komen in mijn geboortereportages. 


Als geboortefotograaf kom ik dichtbij, ik zie mezelf als onderdeel van het geheel, ik hoor erbij. Die band en persoonlijke aanpak vind ik belangrijk, want die verbondenheid is nodig om in het moment dichtbij te kunnen komen."Elke geboorte is uniek, het is jullie verhaal"


Een verhaal waar ontzettend veel liefde en emoties in zit, een verhaal wat puur is.

De geboorte van jullie kindje is één van de mooiste, bijzondere en intenste momenten in jullie leven.

De kracht, emotie en liefde wat daar bij komt kijken beleef je grotendeels in je bubbel waardoor veel details langs je heen gaan.


Het is mijn passie om jullie verhaal zo puur en krachtig mogelijk vast te leggen, het moment te bevriezen en het mooie te laten zien van iets wat ook heel rauw kan zijn.

Met mijn foto's wil ik jullie verhaal vastleggen van begin tot eind, om jullie weer even naar het moment te brengen en het verhaal compleet te maken.

Maar vooral om jullie een herinnering voor het leven te geven.


Tijdens een geboorte leg ik alles zo puur mogelijk vast, gewoon zoals het is. Ik hou van rauwe, pure en liefdevolle details.


Hoe werkt geboorte fotografie?


Als je interesse hebt in een geboorte reportage kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, persoonlijk of online. Hierin vertel ik wat over mijzelf, mijn manier van werken en beantwoord ik natuurlijk al jullie vragen. Maar het belangrijkste vindt ik dat er een klik is van beide kanten, het is namelijk zo'n intiem moment dus mijn aanwezigheid moet wel goed voelen. Na het kennismakingsgesprek beslissen jullie of ik de geboorte van jullie kindje vast mag leggen.

Wanneer jullie definitief voor mij als jullie geboortefotograaf kiezen sta ik vanaf 38 weken 24/7 voor jullie on call. In deze weken zorg ik dat ik niet ver van huis ben,

ik een back-up heb voor mij kinderen, drink ik geen alcohol en heb ik mijn camera altijd bij me.


Ik vind het belangrijk om nauw contact te hebben zodat ik weet hoe het met jullie gaat, daarom maak ik vanaf 36 weken een groepsapp aan samen met je partner waarin alle updates gedeeld kunnen worden.

Ik ben er voor jullie als fotograaf maar ik ben er ook wanneer je mij nodig hebt; voor, tijdens en na de bevalling.

Wanneer het zover is bellen jullie mij, ik ben aanwezig vanaf het moment dat jij dat graag wil.

Ik blijf aanwezig tot 2-3 uur na de bevalling om zo ook alle eerste momenten vast te leggen en eventuele ontmoetingen met broertjes en/of zusjes of andere familie leden.


Wanneer ik thuis ben laad ik alle foto's in en maak ik een selectie. Binnen 24 uur ontvangen jullie dan ook van mij een voorproefje met 5 foto's via de app.

Daarna besteed ik veel tijd en liefde in het editten van jullie reportage en deze ontvangen jullie binnen 5 weken in een persoonlijk online galerij.


Als geboortefotograaf is mijn werkgebied 1,5 tot 2 uur rijden vanaf postcode 7054AP

Een aanvraag voor een locatie verder weg mag je altijd doen, we kunnen kijken wat er in overleg mogelijk is.
inclusief


  • vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • vanaf week 38 t/m 42, 24/7 beschikbaar
  • aanwezig vanaf het moment dat jij dat graag wilt tot +/- 2/3 uur na de bevalling
  • binnen 48 uur een preview van 5 -10 foto's
  • alle door mij geselecteerde en bewerkte foto's in hoge resolutie ( minimaal 150 )
  • mini album 20x20 cm ( 6 spreads/12pagina's)
  • persoonlijk app contact voor en na de bevalling


€1795,-


*album upgrade tegen meerprijs


*boek je een zwangerschap en/of newbornshoot er bij, ontvang je een leuke korting op het totaal pakket.
de eerste 20km vanaf 7054AP zit bij de prijs inbegrepen daarna 0,35 cent / km